RENDEZVÉNYEK | ESEMÉNYEK

KiDS ZONE

 

Eljött a közös családi étterem látogatások ideje!

Minden szombaton 12.00 – 15.00 óráig

Izgalmas foglalkozások kicsiknek és kellemes kikapcsolódás a szülőknek! A programot 4 éves kortól ajánljuk, de kisebb gyerekeket is szívesen lát Szupertanítónk! Végtelen tárházából mindig izgalmas, fejlesztő/szórakoztató programokkal és feladatokkal rukkol elő személyre szólóan. Kisebb részekből felépülő három órás programjaink célja, hogy segítsük azokat szülőket, akik egy könnyed ebédre vágynak, mindeközben pedig a legkisebbek új élményekkel gazdagodnak. Varázslatos pillanatok, mosolygós kisarcok és sok-sok nevetés töltöti meg a Bisztrót a szombati ebéd alkalmával.

KEDDI MENTES AMERIKA

 

MINDEN KEDDEN A HAMBURGER MENÜ 20 % KEDVEZÉNNYEL 16.00 -20.00 ÓRA KÖZÖTT!

A hamburger akár a tűzhelyen sütve, akár a szabadban grillezve egyszerű, de finom étel. A mi gluténmentes,  szezámmagos hamburger zsemlénk közé grillezett, fűszeres 100% marhahúsból készült, enyhén pogácsa formájú fasírtunk teljes harmóniában van az őt körülvevő alapanyagokkal és isteni ízélményt hoz!

Minden kedden 16.00 – 20. 00 óra között -20% kedvezménnyel falatozhattok nálunk mentes hamburger menüinkből!

Várunk Titeket! 

SERPENYŐS SZERDA

 

MINDEN SZERDÁN 20 % KEDVEZMÉNY VOK ÉTELEINKRE 16.00 – 20.00 ÓRA KÖZÖTT!

A wok ételek egyre kedveltebbek hazánkban is. Könnyedséget, új ízeket, új utakat vagy akár a régi fogások megújítását is jelentheti számunkra. Ropogós zöldségek, puha húsok és mindehhez az egészségtudatosabb felfogás, hozzáállás is társul. Nem is csoda, hogy az étlapunkon is találhatóak ilyen fogások.

FUNKY FARSANG

 

2024. Március 2. Szombat, 20:00 óra

 

…. ahol változatosan szólnak a tegnap slágerei….

A farsang az öröm, a tánc és a szórakozás időszaka, amikor az emberek maszk mögé bújnak és megelevenedik a fantáziavilág. Aki idén rászánja magát, hogy magára öltse a Macskanő vagy a Robotzsaru gúnyáját, azoknak ezt a bulit ajánljuk! Természetesen a jelmezben érkezőket egy pohár pezsgővel jutalmazzunk, hogy ne maradjon egy torok sem szárazon!

NŐNAPI ZENÉS VACSORAEST

 

2024. Március 8. Péntek, 19:00 óra

Több mint egy évszázada ezen a napon minden nőt ünneplünk a bolygón.  Világszerte számos programot és eseményt szerveznek ezen héten, hogy megünnepeljék minden nő bátorságát, amely tökéletes összhangban létezik a csodálatos gyengédséggel és ihlet forrásként szolgál a család és a társadalom számára. 
A 36 Bisztró is szeretne köszönetet mondani minden nőnek! Ezen a napon vacsoravendégeinknek zenés vacsora esttel készülünk, amelynek keretein belül természetesen, külön meglepetéssel mondunk köszönetet hölgy vendégeinknek.

🌷

Támogass minden nőt magad körül, és tisztelj mindent, amit csinálnak, mert megérdemlik!
💐
Boldog nőnapot minden nőnek! 🌷

ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL

 

2024. Március 15. Péntek, 19:00 óra

Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let Yourself Go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta három lemezt adott ki, illetve dolgozott együtt Ferenczi György EmeRTon és Máté Péter-díjas szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon pop-acappella énekegyüttessel és Elvis Presley eredeti zenekarának a TCB Band-nek jelenlegi énekesével Dennis Jale-el. Az együttes dalai szerepelnek számos Európai és egy Japánban kiadott világ válogatás lemezen is. A zenekar fennállása óta több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a stílust képviselő hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

 A zenekar tagjai:

Ed Philips – ének | Sonny – gitár | Singer – nagybőgő | Little Tommy – dobok

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: +36 70 419 4328  Email: info@36bisztro.hu

Ajándékkártya

Az ajándékbeszerzés lehet egyszerű is!

Ajándékozz élményt!

Ne okozzon fejtörést az ajándékvásárlás, ajándékozzon kulináris élményt szeretteinek!  Mindannyian tudjuk, hogy az emberek szívéhez a hasukon keresztül vezet az út.  Bármilyen alkalomra és bármilyen korosztálynak meglepetést lehet vele okozni. Az ínyencségek kedvelői, a magukat degeszre enni akarók és az étkezést kulturális élménnyel párosítók is találnak nálunk izgalmas fogást maguknak.

Utalványaink a vásárlástól számított 2 hónapig érvényesek!

 

10000Ft

Kategória: Címke:

Ajándékozz élményt!

Ne okozzon fejtörést az ajándékvásárlás, ajándékozzon kulináris élményt szeretteinek!  Mindannyian tudjuk, hogy az emberek szívéhez a hasukon keresztül vezet az út.  Bármilyen alkalomra és bármilyen korosztálynak meglepetést lehet vele okozni. Az ínyencségek kedvelői, a magukat degeszre enni akarók és az étkezést kulturális élménnyel párosítók is találnak nálunk izgalmas fogást maguknak.

Utalványaink a vásárlástól számított 2 hónapig érvényesek!

 

20000Ft

Kategória: Címke:

Az ajándékbeszerzés lehet egyszerű is! A megrendeléskor a visszaigazoló emailben kapott ajándékkártya könnyedén letölthető és borítékolható!  Arra kérünk csak, a megrendelési számot továbbíts a vendégeidnek! Annak érdekében, hogy biztosan tudjunk asztalt biztosítani, javasoljuk az előzetes asztalfoglalást telefonon a +36 1 367 3494 számon vagy itt a weboldalunkon.

Az ajándékkártya értéke készpénzre nem váltható, annak felhasználása egyszeri alkalomra vonatkozik!

További információk

Értéke

10000 Ft, 20000 Ft

 IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Elsőként értesülhetsz minden aktualitásunkról, eseményeinkről és akciónkról.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt találod!.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0