CATERING SZOLGÁLTATÁSAINK

36 Bisztró catering lehetőségek széles skáláját kínálja a céges rendezvények egyszerű kiszállításától kezdve a teljes körű szolgáltatást igénylő eseményekig. A jól megszervezett és lebonyolított rendezvény sikere, a vendégek elégedettsége a legfontosabb elismerés számunkra.

Stílusos és modern tálalással, barátságos és professzionális kiszolgálással teremtünk felejthetetlen élményt partnereinek és kollégáinak. Bármilyen céges rendezvényről, kávészünetekről, megbeszélésekről, családi napról, csapatépítőről, sajtótájékoztatóról, termékbemutatóról vagy családi ünnepségekről legyen szó mi garantáltan megtaláljuk számodra a tökéletes megoldás!

Profilunkból adódóan a különleges étrenddel rendelkezők számára is széles választékot kínálunk.

Irodai meleg ebéd, trendi szendvicsek, hidegtálrendelés, bekészítés vagy finger foodok?

Mi mosolyogva megbirkózzunk vele!

SZÜLETÉSNAP

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához?

Te is tudod, hogy a tökéletes helyszín választás elengedhetetlen az igazán emlékezetes alkalomhoz.

ESKÜVŐ

Az esküvő a közös élet egyik legemlékezetesebb napja. Nem mindegy, hol tartjátok, és az sem, hogy milyen csapat áll a színfalak mögött. Egy kis létszámú esküvőnek rengeteg előnye lehet a hetedhét országra szóló lakodalmakkal szemben. A hangulat jóval meghittebb és csapatunkkal együtt mi azon leszünk, hogy minden álmotok valóra váljon!

 Még nem találta meg a tökéletes esküvői éttermet?

KÜLSŐ HELYSZÍN | BEKÉSZÍTÉS

Családi rendezvények, szűkkörű esküvők, kerti partik vagy irodai meetingek szervezésében sokszor egyszerűbbnek bizonyulhat az ételkiszállítás opció. Így nincs gondod az előkészületekkel, menü kitalálásával, beszerzésével vagy akár a mosogatással.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat és rendezvényszervezőnk az elképzeléseid alapján összeállítja neked az ajánlott menüt és mindent rendezvényedhez igazít.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: +36 70 419 4328  Email: info@36bisztro.hu

 IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Elsőként értesülhetsz minden aktualitásunkról, eseményeinkről és akciónkról.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt találod!.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0