ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL

2024. Március 15. Péntek, 20:00 óra

ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let Yourself Go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a
Viva Las Vegas. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál.

A zenekar tagjai:
Ed Philips – ének | Sonny – gitár | Singer – nagybőgő | Little Tommy – dobok

Ed Philips and the Memphis Patrol belépőjegy

A csapat a 2011-es megalakulása óta három lemezt adott ki, illetve dolgozott együtt Ferenczi György EmeRTon és Máté Péter-díjas szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon pop-acappella énekegyüttessel és Elvis Presley eredeti zenekarának a TCB Band-nek jelenlegi
énekesével Dennis Jale-el. Az együttes dalai szerepelnek számos Európai és egy Japánban kiadott világ válogatás lemezen is.
A zenekar fennállása óta több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a stílust képviselő hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

2500Ft

Kategóriák: , Címke:

//// A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! ////
Lemondási feltételek: 48 órával korábbi lemondás esetén a jegyár felét vagy levásárolható kupon formájában tudjuk visszatéríteni.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: +36 70 419 4328  Email: info@36bisztro.hu

 IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Elsőként értesülhetsz minden aktualitásunkról, eseményeinkről és akciónkról.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt találod!.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0